Onze diensten

Pierik Accountancy beschikt over verschillende expertises. Daardoor zijn we in staat jou een totaalpakket aan te bieden. We verzorgen je administratie, stellen de jaarrekening samen en verzorgen de belastingaangiften.

Pierik Accountancy kenmerkt zich als een laagdrempelig kantoor. We zijn groot genoeg om alle noodzakelijke specialisten in huis te hebben, maar daarnaast klein genoeg om het persoonlijke contact met onze cliënten te kunnen behouden. Wij hanteren korte lijnen, waardoor er snel en efficiënt gewerkt kan worden.

Wij leveren deskundige dienstverlening tegen reële tarieven en zijn transparant ten aanzien van de bestede uren.

Pierik Accountancy biedt een breed en diverse aanbod van administratieve diensten, verzorgt verschillende belastingaangiften en adviseert op financieel en fiscaal terrein. Wij zijn gericht op zowel bedrijven als particulieren, met een nadruk op persoonlijke service en deskundigheid.

 • Administratieve dienstverlening

  Het verzorgen van de financiële administratie en het opstellen van financiële rapportages.

 • Samenstellen jaarrekening

  Het nauwkeurig opstellen van een jaarrekening, aangepast aan de specifieke eisen van de onderneming.

 • Verzorgen belastingaangiften

  Het verzorgen van verschillende soorten belastingaangiften, zoals inkomstenbelasting, omzetbelasting, vennootschapsbelasting, loonbelasting, dividendbelasting, erfbelasting en schenkbelasting.

 • Persoonlijk advies en begeleiding

  Bieden van individueel, op maat gemaakt advies en begeleiding van cliënten, met behoud van persoonlijk contact en korte communicatielijnen.

 • Fiscaal advies

  Advies geven op fiscaal gebied, inclusief ondersteuning bij bedrijfsovernames, vastgoedaankopen en andere zakelijke beslissingen.

 • Loonadministratie en personeelsadvies

  Het verzorgen van de loonadministratie en het adviseren over loonheffingen, loonkostenvoordelen, premies, werknemersvoorzieningen en gerelateerde wet- en regelgeving.

 • Specialistische diensten voor agrarische sector

  Bieden van specifieke diensten voor agrarische bedrijven, zoals advisering ten aanzien van het mestbeleid, het verzorgen van de Gecombineerde opgave, het aanvragen van subsidies en de correspondentie met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

 • Diensten voor particulieren

  Het verzorgen van belastingaangiften voor particulieren en het geven van advies, waaronder berekeningen ten behoeve van het aanvragen van eventuele toeslagen en advisering over bijvoorbeeld studiefinanciering.

Vragen of een afspraak maken?

Heb je vragen of ben je op zoek naar hulp bij je administratie of belastingaangifte?
Maak vrijblijvend een afspraak met ons om de mogelijkheden te bespreken of om even kennis te maken.

Stuur ons een e-mail of bel 0547-333 912.

© Copyright - Pierik Accountancy