Financiële administratie

Ondernemen is een uitdaging waarbij je jouw talenten volledig benut. Dat is precies wat wij bij Pierik Accountancy ook doen. Ons team heeft de vaardigheden om jouw financiële administratie tot in de puntjes te verzorgen. We houden al je administratieve verplichtingen bij en bieden ondersteuning waar je die nodig hebt.

Een actuele en goed bijgehouden administratie geeft je snel inzicht in je omzet, inkoop en kosten.

Bij Pierik Accountancy helpen we je graag bij het opzetten van deze administratie. We controleren niet alleen je administratie, maar stellen ook de jaarrekening samen. Vervolgens verzorgen we de fiscale aangiften en bespreken de cijfers samen met jou.

We willen het ondernemen voor jou makkelijker maken door niet alleen naar de korte termijn te kijken, maar ook door je te helpen bij het maken van toekomstgerichte keuzes. Dit geldt met name ook voor ondernemers in de agrarische sector, die veel te maken hebben met veranderende wet- en regelgeving en steeds strenger wordende eisen. Onze agrarische specialisten staan klaar om je hierin te ondersteunen.

Loonadministratie

Als je onderneming groeit, kun je voor de keuze komen te staan om je bedrijf zelf te blijven runnen of personeel aan te nemen. Bij Pierik Accountancy staan we klaar om je te adviseren wanneer je overweegt om personeel in dienst te nemen. We zetten een loonadministratie voor je op en geven advies over zaken zoals het arbeidscontract en de verzuimverzekering. Natuurlijk verzorgen we ook de maandelijkse aangifte loonheffingen voor je.

Succesvol werkgeverschap start met een sterk personeelsbeleid en uitstekende communicatie, taken die je voornamelijk zelf moet uitvoeren als ondernemer. Maar wees gerust, wij zijn er altijd om je met advies en ondersteuning bij te staan!

Samenstellen van de jaarrekening

Een duidelijke en up-to-date financiële administratie is essentieel voor het succes van je onderneming. Met betrouwbare cijfers kun je snel handelen en maak je doordachte keuzes. Bij Pierik Accountancy nemen we de controle van je financiële administratie voor onze rekening en stellen vervolgens de jaarrekening op, voorzien van een samenstellingsverklaring.

Digitale administratie

Bij Pierik Accountancy streven we ernaar om het voor jou eenvoudig te maken om je eigen administratie te beheren. Wij moedigen je aan om zelf je administratie te verwerken. Samen met een van onze specialisten bekijken we wat voor jou de beste manier is om je administratie online en digitaal te organiseren. De jaarrekening stellen wij vervolgens voor je samen, maar de dagelijkse administratie kun je zelf eenvoudig bijhouden.

Vragen of een afspraak maken?

Heb je vragen of ben je op zoek naar hulp bij je administratie of belastingaangifte? Maak vrijblijvend een afspraak met ons om de mogelijkheden te bespreken of om even kennis te maken.

Stuur ons een e-mail of bel 0547-333 912.

© Copyright - Pierik Accountancy