Advies

Advies voor ondernemers

Bij Pierik Accountancy staan we klaar om jou te ondersteunen in datgene wat je het meest passioneert: ondernemen. We zijn er niet alleen voor de dagelijkse zaken, maar ook om samen met jou naar de toekomst te kijken. Als ondernemer kom je soms ingewikkelde fiscale vraagstukken tegen en precies daar kunnen wij je bijstaan.

Heb je twijfels over grote beslissingen zoals een bedrijfsovername of de aankoop van een pand? Ons team is beschikbaar om je te adviseren en te begeleiden, zodat je de juiste keuzes maakt voor jouw bedrijf.

Ook op het gebied van de loonadministratie en het personeelsbeleid bieden wij uitgebreide ondersteuning. Personeel brengt diverse verantwoordelijkheden met zich mee, waaronder het vastleggen van de arbeidsvoorwaarden in een arbeidsovereenkomst, het bepalen van een passend salaris, het doen van aangifte loonheffingen en het afsluiten van een verzuimverzekering. Daarnaast kan er recht zijn op subsidies en/of loonkostenvoordelen. Onze specialisten op de loonadministratie zijn experts in deze complexe materie en staan klaar om jou te helpen, zodat je je kunt focussen op wat je het liefste doet: succesvol ondernemen.

Particulier advies

Bij Pierik Accountancy ondersteunen we niet alleen ondernemers, maar ook particulieren. We begrijpen dat de fiscale wereld complex kan zijn, vooral als het aankomt op de aangifte inkomstenbelasting. Als particulier kun je geconfronteerd worden met een wirwar van regels en uitzonderingen, wat het doen van aangifte een lastige opgave maakt. Daarom staan wij klaar om deze zorg van jou over te nemen.

Onze service is niet alleen gericht op het nauwkeurig invullen van je aangifte, maar we kijken ook verder. We controleren proactief of je in aanmerking komt voor toeslagen, zoals huurtoeslag, zorgtoeslag of kindgebonden budget. Dit doen we automatisch als onderdeel van onze dienstverlening, zodat je geen financiële voordelen misloopt.

Bovendien bieden we gespecialiseerd advies op gebieden die vaak over het hoofd worden gezien. Heb je bijvoorbeeld vragen over je studiefinanciering? Onze deskundigen staan voor je klaar met actuele informatie en advies op maat. We helpen je graag om je financiële situatie als student of ouder van een student optimaal te beheren.

Onze dienstverlening is niet alleen deskundig, maar ook betaalbaar. We vinden het belangrijk dat kwalitatief fiscaal advies toegankelijk is voor iedereen. Bij Pierik Accountancy krijg je professionele ondersteuning tegen een reëel tarief.

Kortom, voor al je fiscale vragen en behoeften, van aangifte inkomstenbelasting tot advies over studiefinanciering, Pierik Accountancy is je betrouwbare partner. Met ons aan je zijde wordt de complexiteit van belastingen eenvoudig en begrijpelijk.

Agrarisch advies

Bij Pierik Accountancy hebben we een sterke verbinding met de agrarische sector. Johan Pierik, die in 1977 ons kantoor startte, combineerde zijn werk lange tijd met zijn varkensbedrijf in Wiene. Sindsdien is ons team van specialisten alleen maar verder uitgebreid.

Onze dienstverlening in de agrarische sector is veelomvattend. We bieden onder andere deskundige hulp bij het maken van berekeningen ten aanzien van het mestbeleid, het aanvragen van subsidies, het verzorgen van de Gecombineerde opgave en de communicatie met het RVO. Daarnaast helpen we je bij het maken van (strategische) keuzes op de lange termijn en denken mee bij het nemen van investeringsbeslissingen.

Vragen of een afspraak maken?

Heb je vragen of ben je op zoek naar hulp bij je administratie of belastingaangifte?
Maak vrijblijvend een afspraak met ons om de mogelijkheden te bespreken of om even kennis te maken.

Stuur ons een e-mail of bel 0547-333 912.

© Copyright - Pierik Accountancy